Google Sheets koppeling

Google Sheets biedt de kracht van Excel, maar dan online. Het Konnekta platform koppelt moeiteloos met alle online applicaties dus ook met Google Sheets.

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Google Sheets

Facturen vanuit een boekhoudprogramma naar Google Sheets

Eens per 24 uur kan je het totaal van alle verstuurde facturen naar Google Sheets sturen. In Google Sheets kan je er vervolgens berekeningen op los laten of er een grafiek van maken.

Als ondernemer ben je waarschijnlijk voortdurend bezig met het bijhouden van gegevens en het maken van analyses om je bedrijf te laten groeien. Google Sheets kan je hierbij helpen door je de mogelijkheid te bieden om gegevens uit andere systemen te koppelen en automatisch bij te werken. Dit heeft tal van voordelen die je bedrijf ten goede kunnen komen.

Ten eerste bespaart het koppelen van Google Sheets aan andere systemen je veel tijd. In plaats van handmatig gegevens in te voeren in Google Sheets, worden de gegevens nu automatisch bijgewerkt zodra er wijzigingen plaatsvinden in andere systemen. Dit betekent dat je meer tijd hebt om je te concentreren op belangrijkere taken en dat je minder tijd kwijt bent aan het invoeren van gegevens.

Een ander voordeel van het koppelen van Google Sheets aan andere systemen is dat je hierdoor beter inzicht krijgt in je bedrijfsprestaties. Doordat de gegevens automatisch worden bijgewerkt, heb je altijd de meest actuele informatie tot je beschikking. Dit stelt je in staat om snel veranderingen te identificeren en hierop in te spelen, wat je concurrentievoordeel kan geven.

Tot slot biedt het koppelen van Google Sheets aan andere systemen je de mogelijkheid om gegevens te visualiseren en te analyseren op een manier die voor jou het meest zinvol is. Google Sheets biedt tal van opties voor het maken van grafieken en tabellen, waardoor je gegevens op een eenvoudige en overzichtelijke manier kunt presenteren. Dit kan je helpen om trends en patronen te identificeren die je anders misschien niet had opgemerkt, en kan je helpen om betere beslissingen te nemen voor je bedrijf.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Google Sheets

Google Sheets is een krachtige online spreadsheet software die wordt aangeboden door Google. Het stelt gebruikers in staat om spreadsheets te maken, te bewerken en te delen in de cloud. Google Sheets biedt een breed scala aan functies die vergelijkbaar zijn met die van Microsoft Excel, zoals het maken van formules, het toevoegen van grafieken en tabellen, het gebruik van filters en sorteringen, en nog veel meer.

Een van de grootste voordelen van Google Sheets is de mogelijkheid om in real-time samen te werken met anderen aan hetzelfde document. Dit betekent dat meerdere gebruikers tegelijkertijd aan dezelfde spreadsheet kunnen werken, waarbij alle wijzigingen direct worden bijgewerkt en gesynchroniseerd. Dit maakt het een ideale tool voor teams die samenwerken aan projecten en gegevens moeten delen.

Een ander voordeel van Google Sheets is de naadloze integratie met andere Google-apps zoals Google Docs en Google Drive. Dit betekent dat gebruikers gemakkelijk gegevens kunnen delen tussen verschillende apps en documenten kunnen openen en bewerken vanuit dezelfde interface. Bovendien biedt Google Sheets automatische opslag en synchronisatie, wat betekent dat gebruikers hun gegevens veilig kunnen opslaan in de cloud en toegang hebben tot hun spreadsheets vanaf elk apparaat met internetverbinding.

In het kort, Google Sheets is een krachtige en veelzijdige spreadsheet software die gebruikers in staat stelt om gegevens te beheren, te analyseren en te delen in real-time met anderen. Met functies zoals samenwerking, integratie met andere Google-apps en automatische opslag en synchronisatie, is het een geweldige tool voor teams en individuen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun gegevens te beheren en te delen.

Google Sheets vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Google Sheets API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.