Tapfiliate API koppeling

Beloon jij je affiliates via Tapfiliate maar wil je niet alle facturen handmatig overnemen? Via de Tapfiliate API sturen we de financiële data direct naar je boekhoudprogramma!

Exact Online

Door Tapfiliate te koppelen aan andere systemen die je als ondernemer gebruikt, kun je profiteren van vele voordelen. Ten eerste kun je je marketinginspanningen stroomlijnen en optimaliseren door de integratie van Tapfiliate met je CRM-systeem of e-mailmarketingplatform. Dit betekent dat je eenvoudig en efficiënt kunt communiceren met je affiliatepartners en zo meer verkopen kunt genereren.

Daarnaast biedt de integratie van Tapfiliate met je e-commerceplatform je de mogelijkheid om je affiliateprogramma te automatiseren en te beheren vanuit één centrale locatie. Hierdoor bespaar je tijd en geld, en kun je je richten op andere aspecten van je bedrijf.

Ten slotte kun je met Tapfiliate inzicht krijgen in de prestaties van je affiliateprogramma door middel van uitgebreide rapportage en analyse. Hierdoor kun je je strategieën aanpassen en optimaliseren om nog meer verkopen te genereren en je winst te verhogen. Door Tapfiliate te integreren met andere systemen die je als ondernemer gebruikt, kun je dus je bedrijf laten groeien en meer winst maken.

Tapfiliate API & Konnekta platform

Ontdek de mogelijkheden als je de Tapfiliate API koppelt aan het Konnekta platform

Als je de Tapfiliate API koppelt aan het Konnekta platform dan kan je vervolgens deze data weer doorgeven aan andere platformen. Via de Tapfiliate API kunnen we de volgende gegevens ontsluiten.

Uitbetaling van commissie
Bij iedere uitbetaling van commissie kan er een factuur aangemaakt worden in je boekhoudpakket.
Inschrijving van nieuwe affiliate
Maak voor iedere persoon die zich als affiliate aanmeldt direct een contact aan in je CRM of boekhoudpakket.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000 - 5000 acties

Heb tussen de 2000 en 5000 acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Enterprise

  • 5000+ acties

Meer dan 5000 acties per maand? Dan past het Enterprise pakket het beste.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Tapfiliate

Tapfiliate is een krachtig affiliate marketing platform dat speciaal is ontworpen om uw bedrijf te helpen groeien en meer omzet te genereren. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint met affiliate marketing of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar een betere manier om uw partners te beheren, Tapfiliate kan u helpen.

Met Tapfiliate kunt u uw eigen affiliate programma creëren en beheren, zonder dat u technische kennis nodig heeft. U kunt eenvoudig uw partners uitnodigen, hun prestaties volgen en hun commissies automatisch uitbetalen. Het platform biedt ook geavanceerde rapportage en analyses, waarmee u uw programma kunt optimaliseren en uw ROI kunt maximaliseren.

Bovendien biedt Tapfiliate integraties met meer dan 30 populaire e-commerce platforms, zoals Shopify, WooCommerce en Magento. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig een naadloze affiliate ervaring creëren voor uw partners, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om uw producten te promoten en meer omzet voor uw bedrijf te genereren. Met Tapfiliate kunt u dus niet alleen uw omzet verhogen, maar ook uw merkbekendheid vergroten en een loyale groep partners opbouwen die uw bedrijf helpen groeien.

Tapfiliate vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Tapfiliate API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.