REST API koppeling

Een API zorgt ervoor dat je software koppelen kan. Heeft je software een API dan kunnen wij koppelen.

Exact Online

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf efficiënter en winstgevender te maken. Het koppelen van een REST API aan andere systemen die je gebruikt, biedt hiervoor talloze voordelen.

Allereerst kun je met een REST API gegevens van verschillende systemen op een gestructureerde manier combineren en gebruiken voor bijvoorbeeld data-analyse of rapportage. Hierdoor krijg je meer inzicht in je bedrijfsprocessen en kun je betere beslissingen nemen.

Daarnaast bespaar je met een REST API tijd en geld, doordat je systemen automatisch gegevens kunt laten uitwisselen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch doorsturen van klantgegevens van je website naar je CRM-systeem, of het automatisch bijwerken van je voorraad in je webshop wanneer er een bestelling binnenkomt. Dit vermindert de kans op fouten en zorgt ervoor dat je bedrijf efficiënter werkt.

Kortom, het koppelen van een REST API aan andere systemen is een slimme investering voor elke ondernemer die zijn bedrijfsprocessen wil optimaliseren en zijn winstgevendheid wil vergroten.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over REST API

Een REST API is een manier om twee verschillende computerprogramma’s met elkaar te laten communiceren. Het staat voor Representational State Transfer, en het idee erachter is dat je de verschillende stappen van een interactie tussen twee programma’s in kleine stukjes opbreekt, die allemaal een eigen URL hebben. Zo kan de ene applicatie makkelijk informatie opvragen of informatie doorgeven aan de andere applicatie.

Wat betekent dit voor jou als ondernemer? Nou, het opent de deur naar allerlei nieuwe mogelijkheden om je bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren. Stel je voor dat je bijvoorbeeld een webwinkel hebt en je wilt dat bestellingen automatisch worden doorgegeven aan je boekhoudprogramma. Met een REST API kun je dit soort integraties opzetten, zodat alles naadloos op elkaar aansluit en je tijd bespaart.

Een ander voordeel van een REST API is dat het je flexibiliteit geeft. Je kunt bijvoorbeeld een API beschikbaar stellen voor externe ontwikkelaars, zodat zij jouw applicatie kunnen integreren met hun eigen tools of systemen. Dit opent de deur naar nieuwe partnerships en kan nieuwe kansen bieden om je bedrijf te laten groeien.

Kortom, een REST API is een krachtige tool die je bedrijf kan helpen om te groeien en te innoveren. Het kan je helpen om efficiënter te werken, nieuwe partnerschappen aan te gaan en je klanten beter te bedienen. Het kan een waardevolle investering zijn in de toekomst van je bedrijf.

REST API vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de REST API API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.