ActiveCampaign koppeling

Gebruik je ActiveCampaign om de klantjourney te managen? Wij koppelen met ActiveCampaign!

Exact Online

Als ondernemer is tijd en efficiëntie van cruciaal belang voor het succes van je bedrijf. Een slimme zet om dit te bereiken is door ActiveCampaign te koppelen aan andere systemen die je gebruikt, zoals je CRM en e-commerce platform. Door deze systemen te integreren, kun je je bedrijfsprocessen stroomlijnen en meer controle krijgen over je gegevens.

Een van de voordelen van het koppelen van verschillende systemen aan ActiveCampaign is dat je meer inzicht krijgt in je klanten en hun interactie met je bedrijf. Door toegang te hebben tot belangrijke gegevens zoals aankoopgeschiedenis, websitegedrag en interactie met marketingcampagnes, kun je betere beslissingen nemen en gerichtere marketingcampagnes creëren.

Een ander voordeel is dat het koppelen van systemen aan ActiveCampaign tijdbesparend werkt en efficiëntie bevordert. Het handmatig overzetten van gegevens kan namelijk tijdrovend zijn en fouten veroorzaken. Door systemen te integreren, kun je informatie automatisch synchroniseren en profiteren van een efficiënte workflow. Hierdoor kun je je tijd besteden aan belangrijker zaken, zoals het creëren van nieuwe producten of het verbeteren van de klantervaring.

Tot slot verbetert het koppelen van verschillende systemen aan ActiveCampaign de klantrelaties. Door het bieden van persoonlijke aanbiedingen op basis van de aankoopgeschiedenis en automatisch gepersonaliseerde e-mails op basis van het gedrag van de klant, voelen klanten zich meer gewaardeerd. Dit versterkt de relatie met hen en zorgt voor een betere klantervaring.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over ActiveCampaign

ActiveCampaign is een cloudgebaseerde marketing automation software die wordt gebruikt door bedrijven van verschillende groottes om hun marketingactiviteiten te automatiseren en hun klantrelaties te verbeteren. Het platform biedt verschillende functies, waaronder e-mailmarketing, marketing automation, CRM (Customer Relationship Management), verkoopautomatisering, webtracking en analyse.

Met ActiveCampaign kunnen bedrijven gepersonaliseerde e-mails sturen naar hun klanten op basis van hun gedrag en interesses, waardoor de kans op conversie en verkoop wordt vergroot. De marketing automation-functionaliteit stelt bedrijven ook in staat om automatisch taken uit te voeren, zoals het toewijzen van leads aan verkoopteams of het opzetten van geautomatiseerde workflows voor lead nurturing.

Het CRM-systeem van ActiveCampaign stelt bedrijven in staat om al hun klantinteracties op één plek te beheren, zodat ze beter inzicht krijgen in het gedrag van hun klanten en daarop kunnen inspelen. De verkoopautomatiseringsfuncties helpen verkoopteams om hun verkoopproces te stroomlijnen en leads efficiënter te beheren, terwijl de webtracking en analyse-functionaliteit bedrijven in staat stellen om het gedrag van hun websitebezoekers te volgen en te analyseren.

ActiveCampaign is een veelzijdig platform dat kan worden geïntegreerd met andere populaire tools en software, zoals WordPress, Shopify, Salesforce en Zapier. Het is een populaire keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige marketing automation-oplossing tegen een betaalbare prijs.

ActiveCampaign vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de ActiveCampaign API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.