Zapier koppeling

Door te koppelen met Zapier, koppel je meteen met meer dan 5000 andere services.

Exact Online

Als ondernemer ben je waarschijnlijk druk bezig met het runnen van je bedrijf en het behalen van succes. Het handmatig overzetten van gegevens van het ene systeem naar het andere kan echter veel tijd en moeite kosten. Hier komt Zapier om de hoek kijken.

Door Zapier te koppelen aan andere systemen die je gebruikt, zoals je CRM, e-mailmarketing en boekhoudsoftware, kun je gegevens automatisch synchroniseren en stroomlijnen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je gegevens altijd up-to-date zijn.

Bovendien stelt Zapier je in staat om workflows te creëren die gebaseerd zijn op triggers en acties, zodat je geautomatiseerde processen kunt instellen die anders veel handmatig werk vereisen. Hierdoor kun je je richten op de groei en ontwikkeling van je bedrijf, terwijl Zapier de achtergrondwerkzaamheden voor je regelt. Kortom, het koppelen van Zapier aan andere systemen die je gebruikt, kan je bedrijf helpen groeien en efficiënter maken.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Zapier

Zapier is een handige tool die het mogelijk maakt om verschillende apps met elkaar te verbinden zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. Met Zapier kan je bijvoorbeeld automatisch contacten toevoegen aan je CRM-systeem wanneer ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief of nieuwe klanten automatisch een welkomstmail sturen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je processen efficiënter verlopen.

Een groot voordeel van Zapier is dat het integraties biedt met meer dan 2.000 apps, waaronder populaire tools zoals Google Drive, Trello, Slack en Mailchimp. Zo kan je bijvoorbeeld automatisch bestanden opslaan in Google Drive wanneer er een nieuwe order binnenkomt in je webshop of notificaties ontvangen in Slack wanneer er een nieuwe klant zich inschrijft voor je webinar. Dit zorgt ervoor dat je verschillende tools efficiënter kan gebruiken en je workflows beter geoptimaliseerd worden.

Het mooie aan Zapier is dat je het ook kan gebruiken om complexe workflows te bouwen. Zo kan je bijvoorbeeld een workflow opzetten waarbij je automatisch een factuur verstuurt naar een klant wanneer een betaling binnenkomt op je Stripe-account en je team op de hoogte brengt in Slack. Dit helpt je niet alleen om tijd te besparen, maar zorgt er ook voor dat je team altijd op de hoogte is van belangrijke ontwikkelingen binnen je bedrijf. Kortom, Zapier is een krachtige tool die je kan helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te maken.

Zapier vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Zapier API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.