Exact Online API koppeling

Gebruik je Exact Online, de slimme bedrijfssoftware van Exact? Het Konnekta platform koppelt met de Exact Online API en zorgt ervoor dat de gegevens in andere softwarepakketten gebruikt kan worden.

Exact Online

Exact Online is een krachtige tool die ondernemers helpt bij het beheren van hun boekhouding, facturatie, voorraadbeheer en meer. Een Exact Online koppeling maken met andere systemen, kan echter nog meer voordelen opleveren.

Ten eerste zorgt de integratie van Exact Online met andere systemen voor een naadloze workflow en een verbeterde efficiëntie. Dit betekent dat informatie automatisch wordt gesynchroniseerd tussen verschillende systemen, waardoor dubbel werk wordt voorkomen en tijd wordt bespaard. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het beheren van voorraden, het verwerken van bestellingen of het bijhouden van urenregistratie. Dit stelt ondernemers in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten en hun bedrijf te laten groeien.

Ten tweede biedt het koppelen van Exact Online aan andere systemen een beter inzicht in de bedrijfsprestaties. Door gegevens te verzamelen uit verschillende systemen, zoals verkoop- en marketingtools, kan een ondernemer een beter beeld krijgen van de prestaties van zijn bedrijf. Dit kan helpen bij het nemen van betere beslissingen en het identificeren van kansen voor groei.

Tot slot kan het koppelen van Exact Online aan andere systemen de communicatie met klanten en leveranciers verbeteren. Door gegevens tussen systemen te delen, kan een ondernemer snel en nauwkeurig reageren op vragen van klanten, orders verwerken en leveranciers op de hoogte houden van bestellingen. Dit kan leiden tot een betere klanttevredenheid en meer betrouwbare leveranciersrelaties.

Exact Online API & Konnekta platform

Ontdek de mogelijkheden als je de Exact Online API koppelt aan het Konnekta platform

Als je de Exact Online API koppelt aan het Konnekta platform dan kan je vervolgens deze data weer doorgeven aan andere platformen. Via de Exact Online API kunnen we de volgende gegevens ontsluiten.

Verkoopfacturen
We kunnen alle verkoopfacturen uit Exact Online ophalen. Deze kunnen we vervolgens weer in een ander pakket plaatsen.
BTW regels en codes
We kunnen alle BTW codes en regios ophalen. Deze slaan we op zodat we deze op andere plekken weer kunnen toepassen.
Creditfacturen
Naast alle verkoopfacturen kunnen we ook alle creditfacturen inladen. Deze kunnen vervolgens ook overgezet worden.
Contacten
We kunnen alle contacten uit Exact Online halen. Dit kunnen leveranciers, crediteuren of debiteuren zijn.
Voorraad informatie
Heb je producten in Exact Online en hou je de voorraad bij? Deze kunnen wij inlezen of juist bijwerken.
Betalingen
Het Konnekta platform kan ook betalingen in Exact Online bijwerken, ook wel afletteren genoemd.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Exact online

Exact Online is een cloudgebaseerd softwareplatform voor bedrijfsbeheer dat is ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder financiële administratie, boekhouding, CRM, projectmanagement en logistiekbeheer.

Het platform maakt gebruik van een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk toegankelijk is vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Het biedt ook integratiemogelijkheden met andere bedrijfssoftwaretoepassingen, zoals banken, e-commerceplatforms en PSP’s zoals Stripe.

Exact Online is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun financiën en het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Het biedt een schaalbaar systeem dat kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van een bedrijf. Het platform wordt ook regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan veranderende wet- en regelgeving en om nieuwe functies toe te voegen.

Over het algemeen is Exact Online een krachtig bedrijfsbeheerplatform dat bedrijven helpt hun activiteiten te optimaliseren en hun groei te stimuleren.

Exact online vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Exact online API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.