Stripe koppeling

Stripe is een grote speler op de PSP (payment service provider) markt geworden door ontwikkelaars zoveel mogelijk toegang te geven tot hun systemen. Het zal je dan ook niet verbazen dat het voor ontwikkelaars kinderspel is om vrijwel elk stukje data gemakkelijk uit Stripe te krijgen. Stripe biedt hiervoor prima toegang via een API met uitgebreide handleidingen en voorbeelden.

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Stripe

Factuur aangemaakt

Als er een factuur aangemaakt is in Stripe dan kan er een actie aan verbonden worden om uit te voeren in een ander software pakket. Zo kan de factuur bijvoorbeeld geëxporteerd worden naar een ander pakket.

Factuur verstuurd

Als er in Stripe een factuur verstuurd is dan kan dit ook doorgestuurd worden naar een ander software pakket. Bijvoorbeeld naar een boekhoudpakket zodat dit synchroon loopt.

Factuur betaald

Als Stripe een betaling registreert dan kan dit doorgestuurd worden naar een ander software pakket. Zo kan de klant bijvoorbeeld toegang krijgen tot items waarvoor betaald is of kan de status van de factuur aangepast worden in een boekhoudpakket.

Ook kan er bijvoorbeeld automatisch een pakbon of orderpick systeem aangestuurd worden.

Creditfactuur aangemaakt

Als er een creditfactuur aangemaakt is dan kan het handig zijn om deze ook automatisch in het boekhoudpakket toe te voegen. Door Stripe te koppelen gaat het aanmaken van creditfacturen automatisch.

Als ondernemer wil je dat je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen. Door Stripe te koppelen aan andere systemen die je gebruikt, kun je daar zeker van zijn. Het integreren van Stripe betekent dat je klanten eenvoudig online kunnen betalen, zonder dat je hiervoor een aparte betaalprovider nodig hebt. Dit bespaart tijd en kosten.

Daarnaast biedt Stripe ook de mogelijkheid om geautomatiseerde betalingen in te stellen, wat betekent dat je je klanten op een vast moment in de maand kunt factureren zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken. Dit zorgt voor een stabielere cashflow en minder administratieve rompslomp.

Bovendien biedt Stripe uitgebreide mogelijkheden voor rapportage en analyses, zodat je altijd inzicht hebt in je financiële situatie en je bedrijfsprestaties. Dit stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen en je bedrijf te laten groeien. Al met al kan het koppelen van Stripe aan je andere systemen dus een enorm voordeel opleveren voor jou als ondernemer.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Stripe

Stripe is een online betaalplatform dat bedrijven helpt om betalingen veilig en gemakkelijk te verwerken. Met Stripe kunnen bedrijven verschillende betaalmethoden accepteren, waaronder creditcards, bankoverschrijvingen en digitale portemonnees. Het platform is ontworpen met het oog op eenvoud en gemak, zodat bedrijven snel en gemakkelijk betalingen kunnen verwerken.

Een van de grootste voordelen van Stripe is de beveiliging. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsprotocollen om transacties veilig te houden. Bedrijven kunnen erop vertrouwen dat hun klantgegevens veilig zijn wanneer ze betalingen via Stripe verwerken. Daarnaast biedt Stripe ook bescherming tegen fraude en chargebacks, wat betekent dat bedrijven minder risico lopen op financiële verliezen.

Maar Stripe is meer dan alleen een betaalplatform. Het biedt ook een breed scala aan functies om bedrijven te helpen groeien. Zo biedt Stripe bijvoorbeeld geavanceerde rapportage en analyse, waarmee bedrijven inzicht krijgen in hun financiële prestaties en trends. Daarnaast biedt Stripe ook ondersteuning voor abonnementen en herhaalbetalingen, waardoor bedrijven eenvoudig terugkerende betalingen kunnen beheren. Kortom, Stripe is een krachtig platform dat bedrijven helpt om betalingen veilig en gemakkelijk te verwerken, terwijl ze tegelijkertijd de tools bieden die ze nodig hebben om te groeien.

Stripe vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Stripe API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.