Mollie koppeling

Betalen je klanten jou via Mollie? Koppel met Mollie en automatiseer alle bijbehorende taken.

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Mollie

Betaling ontvangen

Het maakt niet uit of de betaling via iDeal, SEPA of Creditcard ontvangen is. Zodra een betaling gedaan is kunnen wij dit registreren en doorsturen naar een ander software pakket. Zo kan bijvoorbeeld een pakbon geprint worden of een workflow in gang gezet worden.

Als ondernemer weet je dat tijd kostbaar is en dat je efficiënt moet zijn om je bedrijf te laten groeien. Het koppelen van Mollie aan andere systemen die je gebruikt, biedt je talloze voordelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Allereerst maakt Mollie het mogelijk om verschillende betaalmethoden te accepteren, waardoor je klanten meer keuzevrijheid hebben. Door Mollie te koppelen aan je webshop of boekhoudsysteem, kun je ook gemakkelijk transacties volgen en betalingen automatisch laten verwerken.

Daarnaast biedt Mollie uitgebreide rapportagemogelijkheden en inzicht in je betalingen. Door Mollie te koppelen aan andere systemen die je gebruikt, heb je direct toegang tot alle relevante informatie die je nodig hebt om belangrijke beslissingen te nemen voor je bedrijf. Al met al biedt het koppelen van Mollie aan andere systemen die je gebruikt, dus talloze voordelen die je helpen om je bedrijf efficiënter en effectiever te runnen.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Mollie

Mollie is een betalingsverwerker die speciaal is ontworpen om het betalingsproces voor bedrijven eenvoudig te maken. Met Mollie kunnen bedrijven veilig online betalingen accepteren van klanten over de hele wereld. Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigde naam in de branche, Mollie maakt het accepteren van betalingen snel, gemakkelijk en vooral veilig.

Met Mollie kunnen bedrijfseigenaren zich concentreren op het opbouwen van hun bedrijf in plaats van zich zorgen te maken over betalingsverwerking. Met een eenvoudig integratieproces en een gebruiksvriendelijk dashboard biedt Mollie de flexibiliteit om betalingen te accepteren via een breed scala aan betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcards en PayPal. Bedrijfseigenaren kunnen ook hun klanten de mogelijkheid bieden om in meerdere valuta’s te betalen, waardoor het gemakkelijker wordt om internationale klanten aan te trekken.

Bovendien biedt Mollie 24/7 ondersteuning, waardoor bedrijfseigenaren de zekerheid hebben dat ze altijd kunnen rekenen op hulp als dat nodig is. Met snelle uitbetalingen en transparante prijzen is Mollie een betrouwbare partner voor bedrijven die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten en groei. Kortom, Mollie maakt het accepteren van betalingen voor bedrijven gemakkelijk, veilig en probleemloos, zodat ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is – hun bedrijf.

Mollie vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Mollie API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.