Brevo koppeling

Gebruik je Brevo (Sendinblue) om je e-mail nieuwsbrieven te versturen en met je klanten in contact te blijven? Wij koppelen met de API van Brevo om gegevens vanuit Brevo in andere applicaties te gebruiken.

Exact Online

Op 4 mei 2023 is Sendinblue gewijzigd van naam en uiterlijk. De nieuwe naam is Brevo. Ook de domeinnaam en de vormgeving zijn hiermee compleet gewijzigd. We hebben onderzoek gedaan naar eventuele wijzigingen in de werking van onze koppeling met Sendinblue/ Brevo maar hier zijn geen wijzigingen in gedaan. Hiermee werkt de koppeling tussen Konnekta en Sendinblue nog steeds zoals je gewend bent.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Brevo

Brevo (voorheen Sendinblue maar sinds mei 2023 Brevo) is een krachtig marketingautomatiseringsplatform dat speciaal is ontworpen om bedrijfseigenaren te helpen bij het beheren van hun marketingcampagnes en het verbeteren van hun klantrelaties. Met Brevo kunt u eenvoudig professionele e-mails maken, verzenden en volgen, evenals sms-berichten, marketingautomatisering en transactionele e-mails beheren, en zelfs chatberichten op uw website ondersteunen.

Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u moeiteloos aantrekkelijke e-mailnieuwsbrieven en promotiecampagnes kunt ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende vooraf ontworpen sjablonen en deze aanpassen aan uw specifieke behoeften. Met de handige drag-and-drop-editor kunt u afbeeldingen, tekst en call-to-action-knoppen toevoegen, waardoor u in een mum van tijd professioneel ogende e-mails kunt maken, zelfs als u geen technische achtergrond heeft.

Een van de grootste voordelen van Brevo is de mogelijkheid om de prestaties van uw campagnes in realtime te volgen. U kunt eenvoudig belangrijke statistieken bekijken, zoals het openpercentage, het klikpercentage en het aantal bounces. Deze waardevolle inzichten helpen u bij het evalueren van de effectiviteit van uw marketinginspanningen, zodat u uw strategie kunt aanpassen en uw resultaten kunt verbeteren. Bovendien biedt Brevo geavanceerde segmentatie-opties, waardoor u uw contacten kunt targeten op basis van verschillende criteria, zoals demografische gegevens, locatie en aankoopgeschiedenis. Dit stelt u in staat om gepersonaliseerde en relevante berichten naar uw doelgroep te sturen, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en conversie.

Of u nu net begint met e-mailmarketing of al een ervaren marketeer bent, Brevo biedt de tools en functionaliteiten die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn. Met de mogelijkheid om e-mails, sms-berichten en chatberichten op één geïntegreerd platform te beheren, kunt u een consistente en boeiende communicatie met uw klanten onderhouden. Of u nu wilt informeren, converteren of betrekken, Brevo is de alles-in-één oplossing die u nodig hebt om uw marketingdoelen te bereiken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Brevo vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Brevo API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.