Mailchimp koppeling

Met Mailchimp verstuur je heel gemakkelijk nieuwsbrieven. Met Konnekta koppel je gemakkelijk met Mailchimp.

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Mailchimp

Iemand heeft zich ingeschreven voor een nieuwsbrief

Als iemand zich ingeschreven heeft dan kan je deze ook automatisch doorsturen naar een ander systeem.

Iemand heeft zich uitschrijven van een nieuwsbrief

Als iemand zichzelf uitgeschreven heeft voor de nieuwsbrief is het handig om deze uitschrijving ook door te plaatsen naar andere systemen. Met een koppeling gaat dit automatisch.

De voordelen van koppelen met Mailchimp

Door Mailchimp te koppelen aan andere systemen die je als ondernemer gebruikt, profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste bespaar je tijd en moeite doordat je gegevens niet meer handmatig hoeft over te zetten tussen verschillende systemen. Dit verkleint de kans op fouten en zorgt voor een efficiëntere workflow.

Ten tweede krijg je door de koppeling een completer beeld van je klanten en hun gedrag. Doordat je informatie uit verschillende bronnen combineert, krijg je meer inzicht in het gedrag van je klanten. Hierdoor kun je gerichter en persoonlijker communiceren, wat weer kan zorgen voor hogere conversie en loyaliteit.

Tot slot biedt de integratie met andere systemen je de mogelijkheid om je marketinginspanningen te automatiseren en te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch gepersonaliseerde e-mails sturen op basis van het gedrag van je klanten op je website of sociale media. Dit zorgt voor meer relevantie en betrokkenheid bij je klanten, wat weer kan leiden tot meer omzet en groei van je onderneming.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Mailchimp

Mailchimp is een online platform voor e-mailmarketing dat gebruikt wordt door bedrijven en organisaties om e-mailcampagnes te maken, te versturen en te volgen. Het is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de e-mailmarketingwereld.

Met Mailchimp kun je eenvoudig nieuwsbrieven en andere soorten e-mails maken, zoals verkoopmails of uitnodigingen, met behulp van sjablonen en aangepaste ontwerpen. Je kunt de inhoud van je e-mails aanpassen op basis van je doelgroep en het gedrag van de ontvangers.

Het platform biedt ook mogelijkheden voor geautomatiseerde e-mailcampagnes, waarbij je vooraf ingestelde e-mails kunt versturen op basis van bepaalde acties of triggers van de ontvanger. Verder kun je de prestaties van je e-mailcampagnes bijhouden, zoals het aantal geopende e-mails en klikken, om zo je strategie te optimaliseren en je bereik te vergroten.

Mailchimp vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Mailchimp API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.