MailerLite koppeling

MailerLite is een platform voor e-mailmarketing. Wij koppelen met MailerLite!

Exact Online

Als ondernemer is het van vitaal belang om je verschillende systemen naadloos met elkaar te laten samenwerken. Een van de belangrijkste voordelen van MailerLite is dat het kan worden gekoppeld aan andere systemen die je gebruikt, zoals Shopify, WooCommerce en Facebook. Op deze manier kan je de verkoop- en marketinggegevens van je klanten automatisch synchroniseren en heb je altijd up-to-date informatie bij de hand.

Een andere belangrijke reden om MailerLite te integreren met je andere systemen is dat het je veel tijd bespaart. Met deze koppelingen kan je gegevens automatisch importeren en exporteren tussen je verschillende systemen, waardoor je niet handmatig gegevens hoeft over te zetten en fouten kan vermijden.

Tot slot kan het integreren van MailerLite met andere systemen je helpen om je klanten beter te begrijpen en gerichter te communiceren. Door bijvoorbeeld de gegevens van je klanten te synchroniseren tussen je webshop en je mailinglijst, kan je gepersonaliseerde campagnes opzetten op basis van hun aankoopgeschiedenis en interesses. Dit kan leiden tot meer conversies en een hogere klanttevredenheid.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over MailerLite

MailerLite is een platform voor e-mailmarketing waarmee gebruikers op een eenvoudige en effectieve manier e-mails kunnen ontwerpen, verzenden en volgen. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat zowel geschikt is voor beginners als gevorderde gebruikers.

Met MailerLite kun je professionele e-mails maken met behulp van de drag-and-drop-editor. Je kunt kiezen uit een groot aantal sjablonen en deze aanpassen aan je eigen stijl. Daarnaast biedt MailerLite geavanceerde functionaliteiten, zoals segmentatie en automatisering, om je e-mails nog persoonlijker en effectiever te maken.

Het platform heeft ook uitgebreide analysemogelijkheden, waarmee je de prestaties van je e-mailcampagnes kunt meten en optimaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel mensen je e-mails hebben geopend, op welke links ze hebben geklikt en hoeveel conversies je hebt behaald. Kortom, MailerLite is een krachtige tool voor e-mailmarketing waarmee je je communicatie met je klanten kunt verbeteren en je bedrijf kunt laten groeien.

MailerLite vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de MailerLite API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.