WooCommerce koppeling

Draait je webshop op WooCommerce? Wij koppelen ook met WooCommerce!

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in WooCommerce

Nieuwe bestelling in Woocommerce

Als er een nieuwe bestelling geplaatst wordt in WooCommerce kunnen we ervoor zorgen dat een ander systeem automatisch in werking treedt. Bijvoorbeeld de bestelling doorsturen naar een orderpick systeem of automatisch naar de printer in het magazijn sturen.

Je onderneming draait op verschillende systemen, elk met een specifiek doel. Het is essentieel om deze systemen naadloos te integreren om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren. Een belangrijke stap in deze richting is het koppelen van WooCommerce aan andere systemen die je gebruikt, zoals een CRM of een boekhoudsoftware.

Door WooCommerce te integreren met andere systemen, kun je belangrijke gegevens van klanten automatisch synchroniseren. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je altijd up-to-date informatie hebt over je klanten. Door een naadloze integratie kun je bijvoorbeeld direct gegevens van een klant toevoegen aan je CRM-systeem, zonder handmatig gegevens over te typen.

Een andere belangrijke reden om WooCommerce te koppelen aan andere systemen, is dat het je de mogelijkheid biedt om meer geavanceerde analyses uit te voeren. Door gegevens van WooCommerce te combineren met informatie uit andere systemen, kun je een beter beeld krijgen van de prestaties van je onderneming en waar mogelijkheden voor verbetering liggen. Dit geeft je de kans om betere beslissingen te nemen en je onderneming te laten groeien. Kortom, het koppelen van WooCommerce aan andere systemen is een slimme zet die je onderneming helpt om efficiënter te werken en te groeien.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal transacties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer transacties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

Als je per maand tussen de 0 en 250 transacties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Nu starten
  • 0 - 250 transacties
  • Konnekta platform

Middel

Als je tussen de 250 en 2000 transacties per maand hebt dan is dit pakket voor jou.

€40 /maand

Nu starten
  • 250 - 2000 transacties
  • Konnekta platform

Groot

2000+ transacties per maand? Dan ga je voor groot.

€60 /maand

Nu starten
  • 2000+ transacties
  • Konnekta platform

Implementatie door Konnekta

Wil je er zeker van zijn dat het direct goed gedaan wordt? Dan implementeren we het graag voor jou. De kosten voor de implementatie zijn eenmalig €200.

Implementatie starten

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal transacties die we per maand voor je verwerken. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal transacties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel transacties we voor je verwerkt hebben en hoeveel transacties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een transactie als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één transactie. Of een klant met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één transactie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over WooCommerce

Als bedrijfseigenaar is het van cruciaal belang om een succesvolle online aanwezigheid te hebben en klanten te kunnen bedienen. Een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle e-commerce website is het kiezen van de juiste e-commerce platform. WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce platformen en biedt een breed scala aan functies om je online business te laten groeien.

WooCommerce is een open source e-commerce platform dat speciaal is ontworpen voor WordPress websites. Dit betekent dat je je huidige WordPress website kunt uitbreiden met een volledig functionerende e-commerce winkel zonder de noodzaak van een apart platform. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar het zorgt er ook voor dat je website een naadloze gebruikerservaring heeft voor zowel klanten als beheerders.

Een van de grootste voordelen van WooCommerce is dat het eenvoudig te gebruiken en aan te passen is, zelfs als je geen technische kennis hebt. Met een breed scala aan thema’s en plug-ins kun je gemakkelijk je winkel aanpassen aan je specifieke behoeften. Bovendien biedt WooCommerce uitstekende ondersteuning en is het platform voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van e-commerce business owners.

In conclusie, WooCommerce is een krachtig en flexibel e-commerce platform dat je helpt bij het opzetten en runnen van je online business. Het biedt een breed scala aan functies en integraties, een naadloze gebruikerservaring en uitstekende ondersteuning. Als je een WordPress website hebt en op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige e-commerce oplossing, dan is WooCommerce zeker de moeite waard om te overwegen.

WooCommerce vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de WooCommerce API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.