Pipedrive koppeling

Beheer jij je contacten en leads in Pipedrive? Wij koppelen met Pipedrive!

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Pipedrive

Een nieuwe lead is toegevoegd

Als er een nieuwe lead toegevoegd is, kan het handig zijn om deze gegevens over te zetten naar een ander systeem. Met een koppeling gaat dit automatisch.

De status van een lead is gewijzigd

Als een lead verplaatst is naar een andere kolom in de workflow dan kunnen hier andere acties aan gekoppeld worden. Zo kan een ander systeem gaan werken, kan de klant meegenomen in een mailflow of kunnen medewerkers automatisch geïnstrueerd worden.

Als ondernemer weet je als geen ander dat tijd kostbaar is. Je wilt immers zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd. Een slimme manier om tijd te besparen is door Pipedrive te koppelen aan andere systemen die je gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld je e-mailprovider zijn, maar ook je boekhoudsoftware of CRM-systeem.

Door Pipedrive te integreren met andere tools die je dagelijks gebruikt, hoef je gegevens niet meer handmatig over te zetten. Hierdoor voorkom je fouten en bespaar je tijd. Bovendien kun je gegevens tussen de verschillende systemen synchroniseren. Zo heb je altijd de meest actuele informatie bij de hand en kun je je taken efficiënter uitvoeren.

Een ander voordeel van het koppelen van Pipedrive aan andere systemen is dat je meer inzicht krijgt in je bedrijfsprocessen. Door data uit verschillende tools te combineren, kun je beter analyseren hoe je bedrijf presteert en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Dit kan leiden tot betere beslissingen en meer groei voor je bedrijf. Kortom, door Pipedrive te koppelen aan andere systemen kun je tijd besparen, efficiënter werken en meer inzicht krijgen in je bedrijfsprocessen.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Pipedrive

Pipedrive is een krachtige tool die speciaal is ontworpen om bedrijfseigenaren te helpen hun verkoopproces te stroomlijnen en hun inkomsten te verhogen. Met Pipedrive kunt u uw verkoopactiviteiten beheren op een manier die eenvoudig, effectief en leuk is.

Met Pipedrive kunt u uw verkooppijplijn eenvoudig beheren en uw klanten gemakkelijk volgen en opvolgen. Het platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat u snel aan de slag kunt zonder dat u veel tijd hoeft te besteden aan training.

Een ander groot voordeel van Pipedrive is de mogelijkheid om uw prestaties in real-time te volgen en te analyseren. Hierdoor kunt u snel zien welke onderdelen van uw verkoopproces goed werken en welke verbetering behoeven, zodat u kunt blijven groeien en uw bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken. Of u nu net begint met uw bedrijf of al jarenlang aan het ondernemen bent, Pipedrive is de perfecte tool om uw verkoopproces te optimaliseren en uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen!

Pipedrive vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Pipedrive API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.