WordPress koppeling

43% van alle websites op het internet zijn gemaakt met Wordpress. En vanaf 2016 heeft Wordpress een API toegevoegd. Dit houdt in dat vrijwel alle Wordpress websites gemakkelijk gekoppeld kunnen worden.

Exact Online

Meest gebruikte data en acties in Wordpress

Iemand vult een contactformulier in

Als je op de website een contactformulier hebt dan kunnen we hier aan koppelen. Zodra een contactformulier ingevuld wordt dan kunnen we deze gegeven meteen doorsturen naar een ander systeem.

Automatisch posts of pagina's aanmaken

Als in een ander systeem een nieuw bericht toegevoegd wordt dan kunnen we ook automatisch hiervoor een bericht of pagina in WordPress aanmaken. Zo is het niet langer nodig om handmatig berichten aan te maken of te kopiëren.

Je hebt vast al gehoord van WordPress als een krachtig en gebruiksvriendelijk content management systeem voor je website. Maar wist je dat je nog meer voordelen kunt behalen door WordPress te koppelen aan andere systemen die je als ondernemer gebruikt?

Ten eerste kun je door het koppelen van WordPress met andere systemen, zoals een CRM of een e-commerce platform, de gegevensstroom tussen deze systemen automatiseren en stroomlijnen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook fouten en inconsistenties in je gegevens.

Daarnaast maakt het koppelen van WordPress met andere systemen het ook mogelijk om meer gepersonaliseerde content aan te bieden aan je bezoekers en klanten. Door het gebruik van gegevens uit andere systemen, zoals aankoopgeschiedenis of interesses, kun je gerichte content en aanbiedingen maken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je doelgroep.

Kortom, het koppelen van WordPress aan andere systemen biedt vele voordelen voor ondernemers, waaronder automatisering, gegevensstroomoptimalisatie en personalisatie. Dit kan leiden tot een verbeterde klanttevredenheid, hogere omzet en meer efficiëntie in je bedrijfsprocessen.

Alles wat je weten moet

Vandaag aan de slag? Geen probleem!

Met ons platform kan je direct zelf aan de slag.

App screenshot
Hoe kan ik beginnen?
Je kunt jezelf direct registreren voor het platform en beginnen. Kom je er niet uit of wil je dat wij alles goed instellen dan kan je kiezen voor het implementatiepakket.
Wat heb ik nodig?
Om toestemming voor de koppeling te geven moet je kunnen inloggen bij het pakket dat je koppelen wilt. Om te koppelen met een API heb je ook een API key nodig. Deze kan je zelf vinden in het dashboard van het product.
Welke Exact Online licenties werken met Konnekta?
Konnekta werkt met de Exact licenties Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus.
Wanneer worden de gegevens doorgestuurd?
Via ons platform kan je zelf aangeven wanneer de koppeling gestart moet worden. Dit kan je handmatig doen, maar bijvoorbeeld ook ieder uur of eens per dag.
Hoe veilig is jullie platform?
Ieder account wordt in een aparte container geplaatst, we werken met 2-stapsverificatie (2FA) en we slaan data niet langer op dan nodig.
Werkt de koppeling ook met terugwerkende kracht?
Ja, je kunt aangeven vanaf welke datum gegevens geïmporteerd moeten worden.

Onze pakketten

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal acties die we per maand voor je verwerken. Hoe meer acties, hoe hoger de prijs. Fair toch?

Klein

  • 0 - 250 acties

Als je per maand tussen de 0 en 250 acties hebt, dan kan je hiermee starten.

€15 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Middel

  • 250 - 2000 acties

Verwerk je tussen de 250 en 2000 acties per maand? Dan is dit jouw pakket.

€40 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Groot

  • 2000+ acties

Heb je 2000+ acties per maand? Dan val je in de categorie groot.

€60 /maand

Gratis starten

Probeer 14 dagen gratis

Maatwerk

  • Maatwerk traject

Heb je speciale wensen? Die bespreken we graag in een maatwerk traject.

Op aanvraag

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over onze pakketten

Onze pakketten werken op basis van het aantal acties die we per maand voor je uitvoeren. Kies daarom het pakket dat het meest in de buurt ligt van het aantal acties die je per maand hebt.

We controleren iedere maand hoeveel acties we voor je uitgevoerd hebben en hoeveel acties bij je pakket zitten. Als je hier buiten komt nemen we contact met je op. We stoppen nooit met verwerken zonder dat we contact met je opgenomen hebben.

Ja hoor, je kunt de implementatie door ons laten doen. We inventariseren eerst je wensen en daarna stellen wij het platform naar jouw wensen in.

Het gemakkelijkst is om toestemming voor een SEPA incasso te geven. We sturen je dan maandelijks een factuur en incasseren deze. Wil je liever zelf over maken dan is dat ook mogelijk.

Uiteraard. Je kunt na iedere maand switchen van pakket. Dit kan je zelf via je account doen of via onze helpdesk.

Wij zien een acties als het overzetten van een verzameling gegevens. Bijvoorbeeld: het overzetten van één factuur met alle bijbehorende gegevens telt als één acties. Of een klant aanmaken met alle bijbehorende gegevensvelden, ook dat zien wij als één actie.

Je kunt op ieder gewenst moment je account opzeggen. Je houdt nog toegang tot het moment dat je betaald hebt.

Zeker, voor de veeleisende gebruiker bieden wij ook maatwerk. Het beste is om hierover contact op te nemen zodat we je wensen kunnen inventariseren.

Meer informatie over Wordpress

WordPress is een platform waarmee je gemakkelijk een website kunt bouwen en beheren. Het is een van de meest populaire content management systemen ter wereld, omdat het gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbaar is. Voor bedrijfseigenaren is het een ideale oplossing omdat het hen in staat stelt om snel en efficiënt een professionele website te maken zonder veel technische kennis.

Met WordPress kun je eenvoudig inhoud toevoegen en bewerken op je website. Dit maakt het gemakkelijk om je site up-to-date te houden met de laatste informatie over je bedrijf. Bovendien biedt WordPress een enorme bibliotheek van plug-ins en thema’s die je kunt gebruiken om de functionaliteit en het uiterlijk van je website aan te passen. Dit betekent dat je de controle hebt over hoe je website eruit ziet en wat het kan doen.

Als bedrijfseigenaar is het hebben van een website een essentieel onderdeel van je digitale aanwezigheid. Met WordPress kun je een website maken die niet alleen er professioneel uitziet, maar ook een positieve indruk maakt op je bezoekers. Met de vele opties die beschikbaar zijn in WordPress, kun je je website precies zo maken als je wilt, en het zal ook gemakkelijk te vinden zijn op zoekmachines. Kortom, WordPress is de perfecte oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om een professionele website te maken en te beheren.

Wordpress vandaag koppelen met het Konnekta platform

Meld je aan en koppel de Wordpress API met het Konnekta platform om je data voor je te laten werken.